Terug naar de homepage. Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer, voor zwembad, sporthal, gymzaal in Aalsmeer

Freerun lessen

Iedere dinsdag kan je meedoen met Freerunnen op het freerunpark bij Sportcentrum De Waterlelie. Een losse les kost €8,50. 

Freerunnen in Aalsmeer
In het Freerunpark aan de Dreef leren de kinderen elke les nieuwe Freerunskills onder begeleiding van de professionals van Parkour Disciplines. Zijn de weersomstandigheden onveilig dan gaat de groep binnen hun “Parkour” afleggen.

De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunning is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Het rooster

Leeftijd 8 t/m 10 jaar: 15.30 tot 16.15 uur
Leeftijd 11 +:16.15 tot 17.00 uur
In de schoolvakanties is er geen les!

Bij mooi weer zijn de lessen op het freerunterrein naast de parkeerplaats van Sportcentrum De Waterlelie. Bij slecht weer is de les in de sporthal van Sportcentrum De Waterlelie.

Wil je een keer proberen of Freerunnen iets voor jou is?

Reserveer je plek in de les via: tijdsblok.nu Je deelname aan de les (€8,50) betaal je bij de receptie van Sportcentrum De Waterlelie. Je ontvangt een kassabon als deelnamebewijs. De lesgever wacht buiten op de kinderen. Samen met de lesgever en de andere deelnemers lopen de kinderen richting het Freerunpark. Bij slecht weer is de les binnen in Sportcentrum De Waterlelie. Neem voor de zekerheid dus altijd sportschoenen voor binnen mee!

Vanwege de corona maatregelen is het niet toegestaan om als toeschouwer langs de kant/of op de tribune te blijven kijken. Je kunt je kind weer ophalen bij het Freerunpark of bij de sporthal.

De Algemene voorwaarden voor de Freerunning lessen vind je hier.

Naast de wekelijkse lessen kan je ook een freerunning kinderfeestje geven

Natuurlijk met begeleiding van professionele trainers. Super leuk en ook nog eens sportief! Elke zondag mogelijk! €145,- per uur, maximaal 15 kinderen. Informeer voor de mogelijkheden bij reserveringen@esa-aalsmeer.nl

Reserveren zalen

Een sporthal of gymzaal huren?
Doe een aanvraag in onze webshop

Vacatures ESA

Er zijn diverse vacatures bij ESA en Zwembad De Waterlelie.

Deelnemer Zaallokaal

Wilt u een zaal in Aalsmeer huren? Kijk op ZaalLokaal.nl 

Freerun lessen

Elke dinsdagmiddag: freerunnen!

Adverteren bij ESA

Op 3 locaties